Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
Home Tudástár Minőségdíjak
Minőségdíjak

 



Nyomtatás E-mail
Budapesti Közoktatási Kiválóság Partnerprogram
Minőségdíjak

A Szövetség a Kiválóságért Egyesület 2008-ban sikeres programot valósított meg 13 közoktatási intézmény bevonásával Fejér Megyében, melynek célja az „Elkötelezettség a Kiválóságért” európai elismerési szint teljesítése volt. Ennek mintájára, és a tapasztalatok beépítésével indul útjára az új kiválóság program, melyben 8 budapesti közoktatási intézmény, a korábbihoz hasonlóan az európai elismerési rendszer első szintjének (C2E) teljesítését tűzte ki célul.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail
Átadták a 2009. évi Nemzeti Minőségi Díjakat és európai elismeréseket
Minőségdíjak

A 2009. évi Nemzeti Minőségi Díjakat, az oklevelet és a kisplasztikát, Dr. Molnár Csaba Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter és Mester Zoltán, a Nemzeti Minőségi Díj Bizottság elnöke adta át ma a Parlamentben.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail
Első lépések az európai szintű Kiválóság felé
Minőségdíjak

„Elkötelezettség a Kiválóságért” (C2E) pályázat

Az „Elkötelezettség a Kiválóságért” pályázat célja:
A pályázat azokat a szervezeteket, szervezeti egységeket ismeri el, amelyek a pályázat során bizonyítják, hogy megtették az első lépéseket a szervezeti kiválóság útján.

Pályázók köre:
A pályázatot nyújthat be bármely, Magyarországon bejegyzett szervezet, vagy szervezeti egység.

Mikor induljon a szervezet az „Elkötelezettség a Kiválóságért” pályázaton?
Amikor a szervezet felkészült, és vezetése elszánta magát arra, hogy elinduljon a szervezeti kiválóság felé vezető úton, és elkötelezett a folyamatos fejlődés iránt.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail
Van kitörési pont - Interjú Shiba professzorral
Minőségdíjak
Shoji Shiba professzor "Az áttöréses fejlesztés irányítása" című nagysikerű könyvének magyar bemutatóját követően hazánkban több városban is népszerűsítte könyvét és tartott előadást a szakemberek számára. A Győr-Moson Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában tartott találkozón Shiba professzor interjút adott a Hírcity.hu-nak, mely az alábbi link segítségével nézhető meg. Interjú Shiba professzorral »
 
Nyomtatás E-mail
Átadták a IIASA-Shiba díjakat
Minőségdíjak

A 20. évi Jubileumi IIASA-Shiba Díj ünnepi konferenciára és díjkiosztóra 2009. június 3-án szerdán 10.00 órakor került sor a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumban.
A rendezvényen megnyitó beszédet mondott Dr. Asbóth Tibor a IIASA-Shiba Alapítvány elnöke, Goto Takashi a Japán Nagykövetség tanácsosa, valamint Mester Zoltán a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium szakállamtitkára.
A IIASA-Shiba Díjakat és Okleveleket Shiba professzorral közösen a minisztériumok képviseletében Mester Zoltán versenyképességért felelős szakállamtitkár (NFGM), Dr. Bencze János miniszteri titkárság titkárságvezető (KHEM) és Tóth Tiborné dr. miniszterelnöki megbízott, a Parlament Oktatási Bizottságának tagja adták át.

Bővebben...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL