Ma 2024. június 25., kedd, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.
Home Hírek Frissítések Ön már tudja mivel lepi meg év végén üzleti partnereit?
2009. november 27. péntek, 13:20    Nyomtatás E-mail
Ön már tudja mivel lepi meg év végén üzleti partnereit?

Ajándékozza meg partnereit Shoji Shiba áttörő menedzsment könyvével!

Az ünnepek közeledtével sok cég keresi azt az egyedi, különleges ajándékot üzleti partnereinek, mellyel megköszöni az egész éves együttműködést.

Az ajándék kiválasztásához szeretnénk segítséget nyújtani a Shiba-Walden: Az áttöréses fejlesztés irányítása című könyv ajánlásával, melyet iparágtól függetlenül bármely cégvezető szívesen forgat majd.

Ezt támasztják alá a könyvet olvasó vezetők ajánlásai:

"A mai világban sokan keresünk megoldásokat a jelenlegi „válság” okozta helyzetre. Sok vállalat bezárt, nem látták a megoldásokat. A „szokásos” módszerek valahogy nem működtek ebben a helyzetben, annak ellenére, hogy minden erőfeszítést és a legjobb tudást bele fektették. A „Breakthrough Management” pont erre a helyzetre kínál fel nekünk megoldásokat, az élet különböző területeiről. A „Lehetetlen nem létezik”, a „Soha ne add fel” elv mindig érvényre jut. Shiba professzor előadása alatt egy nagyon világos átfogó magyarázatot kaptam a könyv szándékáról, tartalmából. A saját bőrünkön kipróbáltuk és működik. Ezek a módszerek is hozzásegítettek ahhoz, hogy túléljük a „válságot”, és folytatjuk a vállalataink működését. A könyvben senki ne keressen „szofisztikus” megoldásokat, mert mint nagyon sok esetben, most sincs másról szó, mint a józan türelmes kitartó gondolkodásról és cselekvésről."
Simone Smolinska, Minőségirányítási és Folyamatos Fejlesztési vezető, Le Belier Kelet Európa

„Néhány évig felső vezető voltam egy japán tulajdonú cégnél. Így lehetőségem volt többször látogatást tenni Japánban, megismerni közelebbről a japán embert és az ő gondolatvilágát, tipikus japán menedzsment módszereket. Mindezek mellett Shiba san rendkívüli módon hatott rám, miközben hallgattam előadásait a Magyar Parlamentben a Shiba Díj átadásának alkalmával, valamint egy egész délutánt betöltő tiszaújvárosi Jabilben tett látogatása során. Lenyűgözött az a fanatizmus amivel segíteni akar embereken – cégeken – társadalmakon. Egy igazi sensei. Ezt bizonyítja könyve is.”
Dávid Tibor, Quality Manager, Jabil Circuit Hungary Kft.

„Csalódás éri azt az olvasót, aki úgy gondolja, hogy egy szakkönyvet tart a kezében. „Az áttöréses fejlesztés irányítása" könyvvel egy gondolkodásmódot vásárolunk meg. A könyv számos esettanulmányt és gyakorlatban kipróbált "fogást" mutat be a globalizált világ több területéről. A könyvben említett módszereket ̶ kellő körültekintéssel és megfelelő adaptációval ̶ sikeresen lehet alkalmazni minden országban a gyártás, a szolgáltatás területén, az egészségügyben és a közszférában is. Mindez nagy lehetőségeket teremt az alkalmazó szervezeteknek a gazdasági fellendülés és versenyképesség tekintetében."
Rózsa András, elnök, ISO 9000 FÓRUM

„Azoknak ajánlom e könyvet, akik a gazdasági válság közepette érzik, tudják, hogy változtatni kell, de csak kis lépéseket fontolgatnak. A biztos talaj ma már nem biztonságos, ezért kell merészen gondolkodni a jövőbeni stratégiákról. Ehhez nyújt segítséget, ad egy jó módszert Shiba professzor. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Csak elkezdeni nehéz."
Dinnyés Előd, titkár ügyvezető, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A könyvet, amely idén jelent meg magyar nyelven, 2009. június 5-én mutatta be személyesen Shiba professzor és a IIASA-Shiba díjat szervező illetve a könyv kiadását gondozó Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület Magyarországon, Budapesten.

Az elmúlt 6 hónapban több szervezet nagyobb példányszámban, minden vezetője számára megvásárolta a könyvet, így lehetővé téve számukra, hogy a könyvben megjelent módszereket, innovatív szemléletmódot és esetpéldákat megismerjék és alkalmazzák.

Ismerje meg Ön is a 2009. júniusi 20 éves jubileumi Shiba-hét történéseit, olvassa el a Szövetség a Kiválóságért KhE. fényképes összefoglalóját és nézze meg rövidfilmjeit.

Csatlakozzon Ön is a mintegy 500 vezetőhöz, akik immár a könyv olvasói és, bízunk benne, hogy időközben alkalmazói is!

A könyv megrendelhető a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesületnél >>