Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
Home Tudástár Minőségdíjak Ingyen konzultációs napok! - Nemzeti Minőségi Díj 2009
Nyomtatás E-mail
Ingyen konzultációs napok! - Nemzeti Minőségi Díj 2009
Minőségdíjak

Mint arról már a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület Kiválóság hírleveléből vagy honlapjáról korábban értesülhettek, a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kiírta a 2009. évi Nemzeti Minőségi Díj pályázatot. Már hagyomány, hogy a Nemzeti Minőségi Díj pályázatok beadása előtt az Egyesület személyes találkozó, konzultáció keretében ad tájékoztatást az érdeklődő szervezetek képviselői számára az aktuális pályázati kiírásról.

Mivel szeretnénk, hogy minél több érdeklődő vehessen részt az említett tájékoztatókon, ezért -tekintettel a nehéz gazdasági helyzetre is - az idei évben először az Egyesület ingyenes részvétellel hirdeti meg ezeket a konzultációkat.

Időpontok: 2009. május 15., június 12. és július 3.

Időtartam: 10.00-13.00

Helyszín: Szövetség a Kiválóságért KhE., 1063 Budapest, Munkácsy M. u. 16.

A Kiválóság Modell alkalmazása, és az Európai ill. a hazai Ötszintű Elismerési Rendszerben történő megmérettetés során kapott részletes visszajelzés segítséget nyújthat a működés fejlesztéséhez, akár termelő, szolgáltató vagy közszolgáltató (oktatás, egészségügy, civil szektor, közigazgatás stb.) területen működő szervezetről van szó. A meghirdetett konzultációs napokon a lehetőségekről és módszerekről kaphatnak tájékoztatást és választ kérdéseikre.

Kérjük, hogy a Jelentkezési Lap kitöltésével szíveskedjenek jelezni a tájékoztató napon való részvételi szándékot.

Szeretettel várjuk Önt és együttműködő Partnereit a fenti rendezvényeinken!