Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Home Antikvárium Böngésző Automotive Hungary 2013
Nyomtatás E-mail
Automotive Hungary 2013

2013. november 7-9 között első alkalommal kerül megrendezésre az Automotive Hungary kiállítás, melyen mind a négy hazai OEM ott lesz. A rendezvény tematikája az autógyártás teljes spektrumát felöleli.

 

A kiállítás a járműgyártás szakembereinek egyedülálló találkozója lesz, mely különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására. A rendezvény kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére.

 

A szakkiállítás társrendezvénye az Autótechnika nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás lesz. Az Autótechnika kiállítás 2013-ban ismét egy helyen, azonos időpontban hozza össze a gépjárműfenntartó és az autó-háttéripari szakma jelenlegi és jövőbeli szereplőit.

 

A rendezvényhez színvonalas szakmai programsorozat is kapcsolódik, amelynek megszervezéséhez a Hungexpo szakmai partnerei nyújtanak segítséget. A programok 3 kiemelt téma köré szerveződnek, mindegyik terület saját napot tudhat magáénak.

november 7. ÜZLET

 

A kiállítás nyitónapja az autóipari szereplők egymásra találásáról, a beszállítói lehetőségek, kínálatok egymáshoz való igazításáról szól. A MAJOSZ beszállítói fóruma mellett kerekasztal beszélgetések és előadások lesznek a magyar gazdasági környezetről, a külgazdasági tényezőkről, az állami szerepvállalásról az autóiparban, a járműipar súlyáról Magyarországon, illetve a tervezhető jövőről.

 

november 8. TUDOMÁNY

 

Ezen a napon arról szólnak majd az előadások, hogy a magyarországi járműiparnak csak akkor van jövője, ha a magyar mérnökök alkotószellemét is a fejlődés szolgálatába tudja állítani. Megrendezésre kerül a Magyarországi Járműfejlesztők I. Országos Konferenciája, plenáris- és szekcióülésekkel, valamint „Ne éld fel a jövődet!” címmel számba veszik az előadók a 21. század kihívásait, úgymint környezetvédelem, energetika, mobilitás, biztonság.

 

november 9. KARRIER

 

A kiállítás zárónapja az ipar és az oktatás kapcsolatát mutatja be autóipari életpályamodelleken keresztül. A kiállításon valamennyi hazai járműipari vállalat és szakképzési, felsőoktatási intézmény bemutatkozik, az ipari szereplők felvonultatják karrierlehetőségeiket is. A számos kerekasztal beszélgetés és az Ifjú Kutatók Fóruma mellett „Edu+Work Találkozz a jövőddel!” néven járműipar-specifikus pályaorientációs, karrierépítő és állásbörze betétrendezvény tekinthető majd meg. A kiállító cégek többsége erre a napra külön HR és toborzóprogramokkal készül, bemutatják tevékenységüket, a munkavállalók számára kínált vonzó lehetőségeiket, ugyanakkor az oktatási intézmények is összemérhetik erejüket egymással és az ipar igényeivel.

A konferencián kívül szakmai partnerek által szervezett, valamint kiállítói fórum, színpadi programok, bemutatók, előadások is színesítik a rendezvényt.

 

További információt a linkre kattintva találsz.